Як отримати спецперепустки на проїзд працівників у громадському транспорті Києва


Головна | КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДАОприлюднено Порядок видачі спецперепусток на проїзд у громадському транспорті Києва, розроблений на виконання пункту 4 протоколу № 29 Постійної комісії КМДА з питань ТЕБ та НС.

З 5 квітня громадський транспорт Києва перевозитиме пасажирів за спецперепустками.

Спецперепустки будуть видаватися виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури. Кількість спецперепусток обмежена. Заяви від окремих осіб не приймаються. Оплата проїзду здійснюється на загальних підставах.

Для отримання спецперепусток керівники підприємств та організацій мають надіслати лист на директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА (вул. Леонтовича, 6, конференц-зал, 2 поверх; тел. 044-366-63-36, електронна пошта: dti@kmda.gov.ua).

У листі необхідно вказати:

За результатами розгляду листа, контактну особу буде повідомлено про місце та час отримання спецперепусток.

У спеціальній перепустці для проїзду в громадському транспорті буде зазначена така інформація:

Термін дії спеціальної перепустки для проїзду в громадському транспорті — до 16.04.2021 р.

Спеціальна перепустка для проїзду в громадському транспорті дійсна за умови пред'явлення службового посвідчення або паспорту, або посвідчення водія та наявності у особи засобів індивідуального захисту та оплаченого проїзду.

Після розгляду заявки спецперепустки видаватимуть:

Спецперепустки зможуть отримати, зокрема, працівники транспорту, соціальних служб, а також працівники приватних підприємств, які наразі працюють і забезпечують життєдіяльність міста (наприклад, працівники продовольчих магазинів та аптек). До такої інфраструктури належать і працівники ЗМІ.

Минулорічні спецперепустки на транспорт не діятимуть.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН