Працівники ще зможуть виправити помилки у заяві про карантинну допомогу


Постановою № 1322 від 15 грудня 2021 року КМУ до 20.12.2021 р. подовжив строк виправлення помилок у заяві про 8000 грн карантинної допомоги.

Зміни внесено до п. 15 Порядку надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 квітня 2021 р. № 328.

Працівники, які у заяві вказали некоректний номер рахунку IBAN, отримають лист на електронну пошту або push-сповіщення у застосунку Дія з посиланням на уточнення реквізитів.

Нагадаємо, допомога надається з державного бюджету у зв’язку із втратою частини заробітної плати  застрахованими особами, робота (економічна діяльність) яких тимчасово зупинена внаслідок запровадження у 2021 році, починаючи з лютого, обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території окремих адміністративно-територіальних одиниць гострої респіраторної хвороби COVID-19.