Не забудьте: завтра останній день подання звіту № 10-ПОІ


26 лютого закінчується строк подання до Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Звіту про зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю (ф. № 10-ПІ) за 2020 р.

12.02.2021 р. набрав чинності наказ Міністерства соціальної політики України «Про внесення змін до форми звітності № 10-ПОІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю» та Інструкції щодо її заповнення». Попередню редакцію форми звітності було затверджено наказом Міністерства соціальної політики України від 27.08.2020 р. № 591.

В оновленій формі звіту № 10-ПОІ слова «Місцезнаходження/Місце проживання» замінено словом «Місцезнаходження», а слова «підпис керівника (власника) та/або осіб, відповідальних за заповнення форми звітності» — словами «підпис керівника (власника)».

Тобто відтепер під час заповнення оновленої форми необхідно вказати лише «Місцезнаходження» респондента, а розділ «Кількість працівників та фонд оплати праці» і додаток до форми має підписуватися саме керівником або власником підприємства, установи, організації.


У розділі «Кількість працівників та фонд оплати праці»:


Оновлена форма звітності № 10-ПОІ (річна)