1 травня Київ виходить із локдауну


◦ Карантин
28.04.2021

У Києві із суботи, 1 травня, послаблять суворі обмеження.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Сьогодні вранці Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про послаблення протиепідемічних заходів у столиці. Ми сподіваємося, що і Державна комісія з надзвичайних ситуацій ухвалить рішення про перегляд рівня епідемічної небезпеки та виведення столиці із «червоної зони». Отже, з 1 травня весь наземний громадський транспорт та метро відновлять перевезення пасажирів у звичайному режимі. З дотриманням визначених раніше протиепідемічних норм та правил. Але закликаю мешканців столиці користуватися громадським транспортом тільки в разі нагальної потреби», – наголосив Віталій Кличко.

Також із 1 травня відновлять роботу заклади торгівлі, торговельно-розважальні центри, ринки, ярмарки, заклади громадського харчування, спортивні зали та фітнес-центри.

«Утім, власники цих закладів повинні розуміти, що працюватимуть тільки з дотриманням всіх норм безпеки! Це у ваших інтересах! Бо якщо ситуація знову погіршиться, нових обмежень не уникнути!» – наголосив мер Києва.

Відновлять свою роботу і Центри надання адміністративних послуг. Але прийматимуть відвідувачів за попереднім записом через електронні сервіси.

Із наступної середи, 5 травня, місто відновить навчальний процес у закладах загальної освіти, дошкільних та вищих навчальних закладах. Також у столиці відновлять прийом документів для зарахування дітей у перший клас на наступний навчальний рік.

Джерело: Офіційний портал Києва


Відділ передплати
0 800 214 008

ПЕРЕДПЛАТА

за найкращими умовами звертайтесь у відділ передплати

0 800 214 008

або заходьте в

МАГАЗИН

«ЗАПИТАННЯ — ВІДПОВІДЬ»

Безкоштовна пряма телефонна лінія для передплатників

0 800 214 009
044 581 57 07

Пн-Пт з 10:00 до 15:00

ДЕМО ДОСТУП