Як отримати спецквиток для проїзду громадським транспортом


◦ Карантин
25.03.2020

На изображении может находиться: автобус и на улицеПерший заступник мера Києва Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook повідомив, як отримати спецквиток для проїзду громадським транспортом у м. Києві.

Далі —  тест повідомлення.

«Столичний громадський транспорт з понеділка працюватиме в режимі запроваджених обмежень! А значить: не для всіх пасажирів.

У нинішній ситуації громадський транспорт має забезпечити перевезення на роботу виключно працівників сфер критичної інфраструктури міста. А саме тих, хто працюють у лікарнях, у правоохоронних органах, у продовольчих магазинах і аптеках, рятувальників, фахівців, які забезпечують функціонування житлово-комунального господарства міста.

Усі інші, яким справді треба на роботу чи в гостро необхідних справах, пересуваються містом приватним транспортом, таксі, чи транспортом, організованим установою чи підприємством, де людина працює!

Рух такого транспорту містом не обмежується!

Тому не треба завтра штурмувати зупинки громадського транспорту! Він працюватиме виключно для визначених категорій пасажирів!

Щоб забезпечити своїх працівників спецквитками, керівники таких підприємств мають звернутися до профільних департаментів КМДА:

Департамент охорони здоров’я - health@kmda.gov.ua, (044) 284-08-75;

Департамент житлово-комунальної інфраструктури - dzki@kievcity.gov.ua, 1551 (зi стацiонарного), (044) 205-73-37 (з моб.);

Департамент промисловості та розвитку підприємництва - dprp@kievcity.gov.ua, (44) 235-86-93;

або до Управління з питань цивільного захисту - ucz@kmda.gov.ua, (044) 430-50-10

чи за місцем розташування – до районних в м. Києві державних адміністрацій.

За наявною на сьогодні інформацією, для отримання згаданих спецперепусток складається лист довільної форми, в якому вказується:

— назва підприємства, установи, організації;

— сфера діяльності;

— кількість співробітників;

— прізвища, імена й по батькові працівників та їх посади;

— обґрунтування, чому працівникам саме цього підприємства необхідно користуватися громадським транспортом.

У кінці листа додається, що оплата гарантується, оскільки перепустки платні. Лист надсилається в електронному вигляді до профільних департаментів КМДА, зокрема, на адресу ns_golos@kmda.gov.ua

Департаменти, Управління та РДА, а також органи державної влади, місцевого самоврядування, в тому числі за зверненнями керівників підприємств, установ, організацій, що забезпечують життєдіяльність країни та міста Києва, сформують пропозиції щодо необхідної кількості спеціальних квитків та передадуть їх до Департаменту транспортної інфраструктури, який забезпечить видачу спеціальних квитків підприємствам.

 


Відділ передплати
0 800 214 008

ПЕРЕДПЛАТА

за найкращими умовами звертайтесь у відділ передплати

0 800 214 008

або заходьте в

МАГАЗИН

«ЗАПИТАННЯ — ВІДПОВІДЬ»

Безкоштовна пряма телефонна лінія для передплатників

0 800 214 009
044 581 57 07

Пн-Пт з 10:00 до 15:00

ДЕМО ДОСТУП