Затверджено протиепідемічні заходи під час проведення масових заходів


◦ Карантин
23.10.2021

Головний державний санітарний лікар України постановою від 19.10.2021 р. № 18 затвердив протиепідемічні заходи під час проведення масових заходів (крім спортивних) на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).
 

Протиепідемічні заходи застосовуються під час проведення масових заходів (культурних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних, тематичних та інших), у тому числі в закладах культури та креативних індустрій, зокрема фестивалів, концертів, кіносеансів, вистав, постійних та тимчасових виставок та експозицій, а також заходів у розважальних закладах (нічних клубах) і закладах громадського харчування з метою запобігання ускладненню епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Зокрема, передбачено, що під час проведення заходів має бути визначена особа, відповідальна за дотримання протиепідемічних заходів, яка забезпечує:

  • проведення температурного скринінгу безконтактним методом усім працівникам перед початком робочої зміни;
  • проведення роз'яснювальної роботи з працівниками щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів COVID-19 серед працівників відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров'я;
  • інформування працівників з питань вакцинації, профілактики та протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19);
  • недопущення до роботи працівників, визначених такими, що потребують самоізоляції. Працівники, в яких під час проведення температурного скринінгу виявлено температуру тіла понад 37,2 °C або ознаки респіраторних захворювань, не допускаються до виконання обов'язків.

 


Відділ передплати
0 800 214 008

ПЕРЕДПЛАТА

за найкращими умовами звертайтесь у відділ передплати

0 800 214 008

або заходьте в

МАГАЗИН

«ЗАПИТАННЯ — ВІДПОВІДЬ»

Безкоштовна пряма телефонна лінія для передплатників

0 800 214 009
044 581 57 07

Пн-Пт з 10:00 до 15:00

ДЕМО ДОСТУП