Підвищення кваліфікації відповідальних за мобілізаційну роботу


23.08.2019

Підвищення кваліфікації з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації відбуватиметься у розрізі галузей національної економіки. Проходити його будуть працівники мобілізаційних підрозділів та працівники з питань мобілізаційної роботи органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Відповідні заходи проводитимуться на базі державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

 

Постанова Кабінету Міністрів України
«Про підвищення кваліфікації з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації»

від 14 серпня 2019 р. № 719

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Підвищення кваліфікації з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації (в розрізі галузей національної економіки) працівників мобілізаційних підрозділів та працівників з питань мобілізаційної роботи органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій проводити на базі державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» за програмою, розробленою Університетом за погодженням з державним замовником — Міністерством економічного розвитку і торгівлі.

2. Фінансування заходів з підвищення кваліфікації з питань мобілізаційної підготовки та мобілізації здійснювати за рахунок коштів державного бюджету, призначених для фінансування заходів з мобілізаційної підготовки галузей національної економіки.

3. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 р. № 640-010.

4. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування і застосовується з 1 січня 2020 року.

 

Прем’єр-міністр України                                                                                                В. ГРОЙСМАН

 

 


Відділ передплати
0 800 214 008

ПЕРЕДПЛАТА

за найкращими умовами звертайтесь у відділ передплати

0 800 214 008

або заходьте в

МАГАЗИН

«ЗАПИТАННЯ — ВІДПОВІДЬ»

Безкоштовна пряма телефонна лінія для передплатників

0 800 214 009
044 581 57 07

Пн-Пт з 10:00 до 15:00

ДЕМО ДОСТУП